dimecres, 17 de novembre del 2010

MASS MEDIA

MASS MEDIA:


El Mass Media ha englobat des del segle XX a tots els mitjans de comunicació social que utilitzaven dispositius tecnològics, en què la informació sigui tranmesa de manera espontània i a varis destinataris a la vegada.

Els Mass Media han anat evolucionant, sabem que els més clàssics són la premsa, les campanyes publicitàries, la televisió, el cine i la ràdio. Un dels Mass Media que va evolucionar molt ràpid va ser el cinema ja que al existir els videoclubs, la gent podia veure quan vulgués i amb qui desitgés la pel·lícula que ells volien. Posteriorment es va repetir amb la televisió ja que hi ha programes que et permeten grabar els programes de la televisió i visualitzar-los quan vulguin.
A la dècada dels 80, van sorgir els ordenadors personals que ens ofereixen rapidesa i habilitat per poder fer qualsevol tipus de treballs. Amb l'aparició als anys 90 d'Internet vam tenir l'avanç de tenir qualsevol informació en qualsevol moment. 

Podem veure que la tecnolgia no ha deixat d'evolucionar en cap moment i així continuarà sent fins molt de temps. Per tant, la majoria de les persones estan ben endinssades en aquest món i és així com s'ha de ser ja que la tecnologia passarà a ser molt important d'aquí a molt poc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada